01 02 03 05

Az alapítvány jelenlegi tevékenysége:

- Tanulmányi korrepetálás

Kisberény településen, 2015 januárja óta rendszerességgel az általános iskolás gyerekek számára az alaptanulmányaikban korrepetálást tartunk a hét 4-5 napján. Ez egy egyszemélyes foglalkozás túlnyomó részben, esetenként párosával az egy osztályba járóknak. Abban a tantárgyban, amiben ő, vagy a szülő kéri, rugalmasan az éppen aktuális nehézségeinek megfelelően.

Ennek eredményeképpen a résztvevő gyerekek tanulmányi eredményeiben 50% feletti arányban van javulás. Félévenkénti értékelés alapján a legjobb tanuló havi rendszerességű jutalomban részesül, amit magánszemély közvetlenül támogat. A tanulmányi munka értékelése félévenként történik, az iskolai bizonyítvány osztályzatai alapján, de figyelembe veszünk más szempontokat is. A szülőkkel ilyenkor megbeszélést tartunk az elmúlt időszakot értékelve és az elkövetkezendőt tervezve. A legjobb eredménynek azt tekintjük, aki a saját korábbi eredményein a legtöbbet tudott javítani.

Havi rendszerességű jutalomban részesülők:

2014/15 tanév 2. félév végén: Miszi László

2015/16 tanév 1. félév végén: Miszi Dzsenifer és Németh Borbála

2015/16 tanév 2. félév végén: Orsós Ildikó

2016/17 tanév 1. félév végén: Szatmári Barbara

 

Alkalmi, egyszeres jutalomban részesülők:

2015/16 tanév év végén: Horváth Gergő és Németh Szabolcs 

2016/17 tanév 1. félév végén: Georgi Kornél

 

Folyamatosan kitűnő tanulók a településen:

Georgi Réka

Horváth Attila

 

Kreatív, kézműves műhely

Mindig senki sem akar tanulni. De alkotni öröm, kihívás, próbatétel. Ennél fogva ez is tanulás. A kezünk a mindig rendelkezésre álló „munkaeszközünk”. Próbáljuk ki, tapasztaljuk meg, mire is képes.

Heti rendszerességgel tartunk foglakozásokat külön az iskolás és az óvodás gyerekeknek ősz végén, téli és kora tavaszi időszakban. Alkalmi jelleggel egész évben tervezzük folytatni. Ez persze az anyagi forrásoktól is függ.

 

 

Kapcsolat

Telefonszám: +36 30 947 1657
Email: abadil@abadil.hu
Website: www.abadil.hu

Abadil Alapítvány
8693 Kisberény, Petőfi Sándor utca 000132/0004
Szervezet vezetője: Spiesz Orsolya Kurátor